بهترین گوشی های بازار ایران (اردیبهشت 1404)

اگر قصد خرید یک گوشی جدید با بالاترین و بهترین عملکرد را دارید ولی با آن‌ها آشنایی ندارید، این مقاله برای شما نوشته شده است. شرکت‌های تولیدکننده گوشی هم، همواره به دنبال تولید محصولات باکیفیت در تمامی قیمت‌ها هستند تا نیاز تمامی کاربران را برطرف کنند. در ادامه، برای این که بهترین گوشی های بازار ایران اردیبهشت 1404 را بشناسید، نگاهی به پرفروش‌ترین و بهترین گوشی موبایل می‌اندازیم تا بتوانید به راحتی انتخاب کنید.

بهترین گوشی های ۱۴۰۴ بازار موبایل ایران

در ادامه قصد داریم به بهترین گوشی های بازار ایران در بازه‌های قیمتی مختلف بپردازیم. در نظر داشته باشید که این مطلب به صورت ماهانه به روز می‌شود تا گوشی‌های همیشه جدید باشند. تلاش کرده‌ایم تا ترتیب چیدمان گوشی‌ها از قیمت زیاد به کم باشد و به همین جهت اگر گوشی میان‌رده‌ می‌خواهید باید به میانه مطلب مراجعه کنید.

آیفون 16 پرو مکس

اخبار لحظه آخری ایفون 16

پس از کشمکش‌های مختلف در نهایت سری آیفون ۱۶ موفق شدند مجوز رجیستری را دریافت کنند تا سرنوشت آن‌ها مانند ایفون‌های سری ۱۴ و ۱۵ نشود. آیفون ۱۶ پرو مکس بهترین و البته گران‌ترین نسخه از پرچمداران اپل است که بالاترین سطح کیفیت و امکانات را در دسترس قرار می‌دهد و در صورتی که محدودیت بودجه نداشته باشید می‌تواند بهترین گزینه به حساب بیاید.

آیفون ۱۶ پرو مکس ظاهر آشنایی دارد و کیفیت ساخت بسیار بالای آن را در ابتدای در دست گرفتن گوشی متوجه خواهید شد. کوپرتینویی‌ها در بخش صفحه نمایش به سراغ بزرگ‌ترین پنل در تاریخ ایفون‌ها رفته‌اند از نمایشگری ۶٫۹ اینچی استفاده کرده‌اند تا فضا برای نمایش محتوا بسیار زیاد باشد. این صفحه نمایش OLED از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و توانسته بیشتر از ۹۱ درصد از فضای روبرو را به خود اختصاص دهد.

دالبی ویژن و HDR10 از دیگر ویژگی‌های پنل هستند و در هر اینچ نیز ۴۶۰ پیکسل قرار گرفته تا وضوح عالی را نیز شاهد باشیم. iPhone 16 Pro Max با قوی‌ترین تراشه اپل یعنی A18 Pro راهی بازار شده تا بتواند بهترین و سریع‌ترین عملکرد ممکن را به ارمغان بیاورد. عملکرد سخت افزار این پرچمدار نسبت به نسل قبلی ۱۵ تا ۲۰ درصد بهتر شده است و همچنین پایداری بالاتری را نیز شاهد هستیم.

اپل امسال دوربین فوق عریض را ارتقاء داده و حالا شاهد سنسوری ۴۸ مگاپیکسلی به‌جای ۱۲ مگاپیکسلی هستیم. دوربین اصلی و پریسکوپ تله فوتو هم به ترتیب سنسورهای ۴۸ و ۱۲ مگاپیکسلی دارند. دوربین سلفی هم با برخورداری از سنسوری ۱۲ مگاپیکسلی در بالای صفحه نمایش قرار گرفته و در کنار فیس آیدی خودنمایی می‌کند. دوربین‌های این گوشی در یک کلام فوق العاده هستند.

بزرگ‌ترین گوشی تاریخ اپل با یک باتری ۴۶۸۵ میلی آمپر ساعتی تولید شده که ظرفیت بالاتری نسبت به ایفون ۱۵ پرو مکس دارد و به لطف بهینه‌تر شدن تراشه شارژدهی بهتری را ارائه می‌دهد و شاید بتوان ادعا کرد که در بین پرچمداران یکی از بهترین دوام‌های باتری را دارد و به راحتی ۱ روز کامل و با استفاده نرمال ۲ روز دوام می‌‌آورد.

 

گلکسی S25 اولترا

شایعات گلکسی اس 25 اولترا

 

رقیب مستقیم و البته بسیار خطرناک ایفون ۱۶ پرو مکس را می‌توانیم همین گلکسی S25 اولترا سامسونگ در نظر بگیریم، کهکشانی که با بلوغ کامل روانه بازار شده و نشان می‌دهد که کره‌ای‌ها بالاخره جایگاه شایسته خود را در بازار موبایل کسب کرده‌اند و لایق توجه و احترام زیادی هستند. این کهکشانی از نظر طراحی مانند نسل قبل است با این تفاوت که لبه‌ها کاملا تخت شده‌اند و حس بهتری را انتقال می‌دهند.

گلکسی S25 اولترا صفحه نمایشی ۶٫۹ اینچی از نوع OLED با رزولوشن QHD+ دارد و از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و HDR10+ پشتیبانی می‌کند. به گفته بسیاری از منابع دنیای فناوری این صفحه نمایش بهترین در بین تمام پرچمداران بازار است و همین گفته برای نشان دادن کیفیت نمایشگر این گوشی کافی به نظر می‌‌رسد. جالب است بدانید که پنل این گوشی توانسته ۹۲٫۵ درصد از فضای روبرو را به خود اختصاص دهد، عددی باورنکردنی و بسیار جذاب!

سامسونگ قرار نیست در بخش سخت افزار از رقبا عقب بماند و به همین جهت از تراشه فوق العاده اسنپدراگون ۸ الیت شرکت کوالکام کمک گرفته و توان بسیار زیادی دارد و تا سال‌ها خیال شما را بابت عملکرد آسوده می‌کند. در نسخه پایه‌ای شما به ۱۲ گیگابایت رم دسترسی دارید که در نسخه ۱ ترابایتی این عدد به ۱۶ گیگابایت ارتقاء پیدا می‌کند.

کره‌ای‌ها نیز استراتژی اپل را در پیش گرفته‌اند و دوربین فوق عریض را بهبود بخشیده‌اند تا شاهد سنسوری ۵۰ مگاپیکسلی به‌جای ۱۲ مگاپیکسلی باشیم. دوربین اصلی، تله فوتو و پریسکوپ تله فوتو با سنسورهای ۲۰۰، ۱۰ و ۵۰ مگاپیکسلی دوربین‌های دیگر این کهکشانی را شامل می‌شوند. گلکسی S25 اولترا طبق انتظار عملکرد بسیار خوبی در زمینه عکاسی و فیلم‌برداری در اختیار قرار می‌دهد.

در دل این پرچمدار یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی دیده می‌شود که دوام بالایی دارد و به نسبت نسل قبلی خود مقداری بهتر عمل می‌کند ولی هنوز هم نسبت به رقیب مستقیم یعنی ایفون ۱۶ پرو مکس شارژدهی کمتری دارد.

 

شیائومی 14 اولترا نسخه 512/16 گیگابایت

شیائومی در مدل 14 اولترا پا را فراتر از گوشی هوشمند گذاشته و محصولی را روانه بازار کرده که برای بسیاری از کاربران حرفه‌ای، جایگزینی برای دوربین دیجیتال محسوب می‌شود. با ترکیب طراحی لوکس، فریم تیتانیومی و ماژول دوربین عظیم با امضای لایکا، این گوشی بیشتر از هر زمان دیگری به معنای واقعی کلمه اولترا نزدیک شده است.

صفحه‌ نمایش 6.73 اینچی OLED با نرخ نوسازی 120 هرتز، رزولوشن QHD+ و روشنایی 3000 نیتی (البته طبق ادعای شیائومی)، یکی از بهترین‌ پنل‌های موجود در بازار است و به خوبی در فضای باز عمل می‌کند. در دل این گوشی، تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3 همراه با رم 16 گیگابایتی و حافظه پرسرعت 512 گیگ از نوع UFS 4.0 قرار گرفته؛ ترکیبی که حتی برای سنگین‌ترین بازی‌ها و تدوین‌های حرفه‌ای هم مشکلی را ایجاد نمی‌کند.

اما از همه این موارد گذشته، نقطه قوت اصلی 14 اولترا، دوربین‌های آن هستند؛ چهار دوربین واید، اولتراواید، تله فوتو و پریسکوپ تله فوتو با سنسور  50 مگاپیکسلی، لنز اصلی با دیافراگم متغیر، فیلم‌برداری 8K، عکس‌های RAW و پشتیبانی کامل از حالت‌های حرفه‌ای Leica، همه و همه باعث شده‌اند شیائومی 14 اولترا به یکی از بهترین گزینه‌ها برای عکاسی موبایلی در سال 2024 تبدیل شود.

اگر اولویت شما عکاسی، نمایشگر و سخت‌افزار بی‌نقص است، و دنبال پرچمداری هستید که چیزی کم نداشته باشد، 14 Ultra با توجه به قیمتی که دارد می‌تواند بهترین انتخاب ممکن به حساب بیاید.

ایفون 16

آیفون ۱۶ نسخه پایه پرچمداران سال ۲۰۲۴ اپل است که شما حالا می‌توانید آن را به صورت رسمی و رجیستر شده خریداری کنید. برای خرید این گوشی در بازار ایران باید هزینه بیشتری به نسبت گلکسی S24 اولترا سامسونگ بپردازید که در نوع خود اتفاق عجیبی به نظر می‌رسد و شاید این موضوع باعث شود نماینده کره‌ای‌ها از نظر ارزش خرید حرف‌های بیشتری برای گفتن داشته باشد.

ایفون ۱۶ آمریکایی‌ها از نظر طراحی مانند ایفون ۱۵ است با این تفاوت که حالا چیدمان دوربین‌ها تغییر کرده و به حالت زیرهم درآمده است و دیگر مورب نیست. این پرچمدار صفحه نمایشی ۶٫۱ اینچی OLED دارد و در هر اینچ تراکم ۴۶۰ را ارائه می‌کند. همچنان در این گوشی خبری از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی یا حتی ۹۰ هرتزی نیست و بدون شک این نکته را جزو نقاط ضعف بزرگ ایفون ۱۶ می‌دانیم.

کوپرتینویی‌ها برای ایفون ۱۶ تراشه A18 را در نظر گرفته‌اند که جزو قدرتمندترین تراشه‌های سال به حساب می‌آید و می‌تواند هر کاری را به راحتی انجام دهد. به لطف برخورداری از رم ۸ گیگابایتی این پرچمدار از هوش مصنوعی اپل نیز برخوردار است و شما می‌توانید از این امکانات جذاب استفاده کنید. ترکیب دوربین‌های ایفون ۱۶ دقیقا مانند نسل قبل است و دوربین‌های سلفی و فوق عریض با سنسور ۱۲ مگاپیکسلی تولید شده‌اند و سنسور ۴۸ مگاپیکسلی نیز به دوربین اصلی اختصاص پیدا کرده است. ایفون ۱۶ می‌تواند عکس و ویدئوهای بسیار خوبی با دوربین اصلی خود به ثبت برساند.

ظرفیت باتری این پرچمدار مقداری بیشتر شده و به ۳۵۶۱ میلی آمپر ساعت رسیده است ولی به دلیل بهینه‌تر شدن تراشه A18 شاهد بهبود شارژدهی هستیم و ایفون ۱۶ می‌تواند مدت زمان طولانی‌تری نسبت به ایفون ۱۵ دوام بیاورد.

شیائومی 14 تی پرو نسخه 1 ترابایت

گوشی جدید و مورد انتظار شیائومی با نام 14 تی پرو رسید تا شاهد نسل بعدی از گوشی‌های قاتل پرچمدار این سازنده چینی باشیم. این محصول 209 گرمی از فریم آلومینیومی و قاب پشتی شیشه‌ای ساخته شده و از گواهی IP68 نیز پشتیبانی می‌کند تا از نظر کیفیت ساخت کاملا شبیه به گوشی‌های بالارده و پرچمدار باشد. صفحه نمایش این مدل اندازه 6.67 اینچی دارد و از فناوری OLED با رزولوشن FHD+ استفاده می‌کند تا در هر اینج 446 پیکسل دیده شود.

این پنل که موفق شده بیشتر از 89 درصد از بخش روبرویی را به خود اختصاص دهد، از نرخ نوسازی 144 هرتزی، گستره رنگی 68 میلیاردی، HDR10+ و البته دالبی ویژن پشتیبانی می‌کند تا هیچ ایرادی به آن وارد نباشد و با یکی از بهترین نمایشگرهای ممکن در این بازه قیمتی مواجه باشیم. روشنایی این صفحه نمایش در حالت حداکثری می‌تواند تا بیشتر از 1250 نیت افزایش پیدا کند که عدد خوبی به حساب می‌آید و شما را از هر گونه مشکلی در محیط باز مصون می‌دارد.

قلب تپنده Xiaomi 14T Pro تراشه 4 نانومتری دیمنسیتی 9300 پلاس است و توانی بسیار عالی را در دسترس قرار می‌دهد. از نظر توان cpu و gpu این تراشه را می‌توان تقریبا مشابه با اسنپدراگون 8 نسل 3 در نظر گرفت، همان چیپستی که در گلکسی s24 اولترا و دیگر پرچمداران اندرویدی دیده می‌شود. همچنین حافظه داخلی از نوع UFS 4.0 است تا بهترین سرعت ممکن را داشته باشد و شما به سریع‌ترین شکل بتوانید از پس هر کاری بربیایید. سرعت این گوشی واقعا بالا است و از لحظه ابتدایی متوجه این موضوع می‌شوید.

به روی قاب پشتی ترکیب سه دوربین واید، اولترا واید و تله فوتو با سنسورهای 50، 12 و 50 مگاپیکسلی دیده می‌شود و در روبرو نیز سلفی از سنسوری 32 مگاپیکسی بهره می‌برد. شیائومی 14 تی پرو از شارژ سریع 120 واتی پشتیبانی می‌کند تا باتری 5000 میلی آمپر ساعتی آن با سرعت بسیار بالایی شارژ شود. همچنین امکان شارژ بی‌سیم 50 واتی نیز در دسترس قرار دارد.

ناتینگ فون 2

پس از سر و صدای زیادی که گوشی ناتینگ فون ۱ به پا کرد بسیاری از افراد منتظر نسل دوم این گوشی جذاب بودند تا بالاخره ناتینگ فون ۲ با بهبودهای جذابی از راه رسید تا نماینده شایسته‌ای برای کمپانی انگلیسی باشد. بدنه این گوشی از ترکیب آلومینیوم و شیشه ساخته شده و طراحی شفاف قاب پشتی آن باعث می‌شود تا با یکی از خاص‌ترین گوشی‌های بازار مواجه باشیم. به قاب پشتی چراغ‌های LED نیز دیده می‌شود که در نقش چراغ اعلان‌ها انجام وظیفه می‌کنند.

ناتینگ فون ۲ از تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ قدرت می‌گیرد، چیپستی که هنوز گزینه بسیار قوی به حساب می‌آید ولی ترجیح می‌دادیم تا در این بازه قیمتی شاهد نسخه قوی‌تری مثل ۸ نسل ۲ باشیم. این گوشی فاقد دوربین تله فوتو است و به روی قاب پشتی آن دو لنز واید و اولتراواید با سنسورهای ۵۰ مگاپیکسلی دیده می‌شود. دوربین سلفی این محصول نیز سنسوری ۳۲ مگاپیکسلی دارد.

شرکت ناتینگ برای این مدل صفحه نمایشی ۶٫۷ اینچی از نوع LTPO OLED با رزولوشن FHD+ در نظر گرفته است. این پنل از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، HDR10+ پشتیبانی می‌کند و گستره رنگی ۱ میلیاردی را نیز پوشش می‌دهد. این دستگاه از یک باتری ۴۷۰۰ میلی آمپر ساعتی انرژی می‌گیرد و اتفاقا شارژدهی خوبی نیز دارد. شارژ سریع ۴۵ واتی، شارژ بی‌سیم ۱۵ وات و شارژ معکوس بی‌سیم ۵ واتی از جمله دیگر ویژگی‌های این گوشی هستند.

پوکو F6 پرو

پرچمدار شرکت پوکو همین F6 پرو است که در برخی از بخش‌ها به خوبی می‌تواند با گوشی‌هایی با قیمت دو برابری رقابت کند. قلب تپنده این گوشی تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۲ است که به روی گوشی مثل گلکسی S23 اولترا دیده می‌شود و قدرت فوق العاده زیادی دارد. پوکو اف ۶ پرو در بخش نمایشگر نیز در سطح یک پرچمدار است و از پنلی OLED با رزولوشن QHD+ و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی استفاده می‌کند و گستره رنگی ۶۸ میلیارد رنگی را پوشش می‌دهد.

سازنده چینی برای این مدل یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی در نظر گرفته که با شارژ سریع ۱۲۰ واتی شارژ می‌شود و دوام بالایی نیز دارد. تنها بخشی که باعث می‌شود این گوشی را یک پرچمدار کامل ندانیم، بخش دوربین‌ها است، جایی که عملکرد خوبی را شاهد هستیم ولی در حد یک گوشی میان‌رده و نه پرچمدار. دوربین اصلی Poco F6 Pro سنسوری ۵۰ مگاپیکسلی دارد که با فوق عریض و ماکرو با سنسورهای ۸ و ۲ مگاپیکسلی همراهی می‌شود.

گلکسی A56

به رسم هر سال شرکت سامسونگ از جدیدترین و بهترین گوشی میان‌رده خود یعنی گلکسی A56 رونمایی کرد، کهکشانی که با چیدمان جدید دوربین‌ها و کیفیت ساخت بالای بدنه توانسته حس و حال بسیار خوبی را هنگام در دست گرفتن به کاربران القا کند. این محصول صفحه نمایشی 6.7 اینچی از نوع سوپر امولد با رزولوشن FHD+ دارد و از نرخ نوسازی 120 هرتزی و HDR10+ پشتیبانی می‌کند.

این گوشی با اندروید 15 راهی بازار شده و قرار است تا 6 سال آپدیت نرم افزاری دریافت کند که اتفاقی بسیار مثبت به حساب می‌آید. قلب تپنده گلکسی A56 تراشه 4 نانومتری اگزینوس 1580 است که نسل جدیدتر 1480 سامسونگ به حساب می‌آید و با بهبودهای خوبی هم مواجه شده تا A56 به خوبی بتواند از پس کارهای مختلف بربیاید. میان‌رده سامسونگ در دو نسخه حافظه 128 و 256 گیگابایت و رم 6، 8 و 12 گیگابایتی در دسترس قرار دارد.

این کهکشانی دوربین اصلی با سنسور 50 مگاپیکسلی دارد که با دو دوربین فوق عریض و ماکرو با سنسورهای 12 و 5 مگاپیکسلی همراهی می‌شود. انرژی مورد نیاز گلکسی A56 را یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع 45 واتی تأمین می‌کند و طبق انتظار آداپتور را باید به صورت مجزا خریداری کنید.

ناتینگ فون 2a پلاس

ناتینگ فون 2a پلاس بدون شک از نظر ظاهری قشنگ‌ترین و خاص‌ترین گوشی در بازه قیمتی خود است، محصولی که تمام نگاه‌ها را به سمت خود جلب می‌کند. در اطراف دوربین این گوشی چراغ‌های LED دیده می‌شود که هنگام دریافت اعلان یا پخش موسیقی روشن و خاموش می‌شوند و جلوه خاصی را به ناتینگ فون 2a پلاس می‌بخشند.

برای این مدل صفحه نمایشی OLED با رزولوشن FHD+ در نظر گرفته شده که از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی نیز پشتیبانی می‌کند. برای این نمایشگر پشتیبانی از گستره رنگی ۱ میلیاردی و HDR10+ نیز در نظر گرفته شده است و طبق ادعای شرکت ناتینگ روشنایی آن می‌تواند تا ۱۳۰۰ نیت افزایش پیدا کند.

قلب تپنده Nothing phone 2a Plus تراشه ۴ نانومتری دیمنسیتی ۷۳۵۰ پرو است که قدرت سخت افزاری مناسبی دارد و در بخش نرم افزار نیز Nothing OS 3.0 بر پایه اندروید ۱۴ دیده می‌شود و این گوشی قرار است تا سه سال آپدیت نرم افزاری دریافت کند. به روی قاب پشتی این گوشی دو دوربین واید و اولتراواید با سنسور ۵۰ مگاپیکسلی دیده می‌شود و دوربین سلفی نیز دارای سنسوری ۵۰ مگاپیکسلی است.

انرژی مورد نیاز ناتینگ فون 2a پلاس توسط یک باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی تأمین می‌شود که اتفاقا شارژدهی بسیار خوبی نیز دارد. ناگفته نماند که برای این مدل شارژ سریع ۵۰ واتی در نظر گرفته شده ولی باید آداپتور آن را به صورت جداگانه خریداری کنید.

 

ردمی نوت 14 پرو پلاس

بهترین گوشی ردمی یا در واقع بهترین گوشی میان‌رده حال حاضر شیائومی ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس است، محصولی که با ظاهر جدیدی راهی بازار شده و سعی می‌کند راه موفق مدل‌های قبلی را ادامه دهد. قاب پشتی این گوشی ظاهر جدیدی دارد و حالا دوربین‌ها درون یک فریم در بالای گوشی و بخش مرکزی قرار گرفته‌اند.

صفحه نمایش ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس نسبت به نسل قبلی تفاوت خاصی نکرده ولی این به معنای بد بودن آن نیست و در این بازه قیمتی قطعا یکی از بهترین پنل‌های ممکن را دارد و هیچ ایرادی نمی‌توان به آن وارد کرد. این نمایشگر OLED رزولوشنی بیشتر از FHD دارد و همین باعث می‌شود در هر اینچ شاهد ۴۴۶ پیکسل باشیم.

این پنل از گستره رنگی ۶۸ میلیاردی، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، دالبی ویژن و HDR10+ پشتیبانی می‌کند تا هیچ حرفی برای گفتن باقی نماند. برای محافظت از این نمایشگر نیز گوریلا گلس ویکتوس ۲ به کار گرفته شده که مقاومت بسیار خوبی دارد. این گوشی میان‌رده از تراشه اسنپدراگون 7S نسل 3 قدرت می‌گیرد که از نظر عملکرد تقریبا مانند دیمنسیتی ۷۲۰۰ اولترا نسل قبلی است و به نسبت بسیاری از رقبا در سطح پایین‌تری قرار می‌گیرد.

دوربین اصلی Redmi note 14 pro plus سنسوری ۲۰۰ مگاپیکسلی دارد و دو دوربین فوق عریض و ماکرو با سنسورهای ۸ و ۲ مگاپیکسلی آن را همراهی می‌کنند و سلفی با سنسور ۲۰ مگاپیکسلی کامل کننده این بخش است. سازنده چینی برای این گوشی یک باتری ۵۱۱۰ میلی آمپر ساعتی در نظر گرفته که از شارژ بسیار سریع ۱۲۰ واتی نیز پشتیبانی می‌کند.

پوکو ایکس 7 پرو

گوشی پوکو ایکس ۶ پرو به لطف سخت افزار بسیار خوب و البته نمایشگر باکیفیتی که داشت توانست نظر کاربران زیادی را به سمت خود جلب کند و حالا نوبت به پوکو ایکس ۷ پرو رسیده تا این موفقیت را ادامه دهد. نماینده جدید چینی‌ها طراحی جدیدی دارد و دیگر شاهد فریم بزرگ دوربین‌ها به روی قاب پشتی نیستیم که به نظر خود من زیبایی بیشتری دارد.

پوکو ایکس ۷ پرو از گواهی IP69 پشتیبانی می‌کند تا مقاومت بسیار بالایی در برابر نفوذ آب داشته باشد و حتی از بسیاری از گوشی‌های پرچمدار نیز بهتر عمل کند. صفحه نمایش دقیقا مشخصاتی مشابه نسل قبلی دارد و تنها مقداری از نظر روشنایی پیشرفت داشته است. این نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی رزولوشنی بالاتر از FHD دارد تا در هر اینچ ۴۴۶ پیکسل قرار بگیرد.

برای این پنل نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، گستره رنگی ۶۸ میلیاردی، دالبی ویژن و HDR10+ نیز در نظر گرفته شده تا جای هیچ حرف و حدیثی باقی نماند. این محصول در بخش نرم افزاری بسیار بروز است و از ابتدا از HyperOs 2 بر پایه اندروید ۱۵ بهره می‌برد و حداقل برای سه سال نیز آپدیت نرم افزاری دریافت می‌کند تا به صورت قطعی بتوانید اندروید ۱۸ را نیز به روی این میان‌رده جذاب تجربه کنید.

قلب تپنده گوشی پوکو ایکس ۶ پرو تراشه ۴ نانومتری دیمنسیتی ۸۳۰۰ اولترا بود که در این نسل به نسخه جدیدتر یعنی دیمنسیتی ۸۴۰۰ اولترا تغییر کرده و قدرت بسیار خوبی برای این بازه قیمتی دارد. در واقع کمتر گوشی می‌توان در این محدوده قیمتی پیدا کرد که تا این حد قدرت بالایی داشته باشد و اگر به اجرای بازی‌ها و ویرایش ویدئو و کارهای این چنینی علاقه دارید در خرید این مدل شک نکنید.

به روی قاب پشتی پوکو X7 Pro دو دوربین عریض و فوق عریض با سنسورهای ۵۰ و ۸ مگاپیکسلی دیده می‌شود و دوربین سلفی نیز از سنسوری ۲۰ مگاپیکسلی بهره می‌برد. انرژی مورد نیاز این محصول را یک باتری عظیم ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی تأمین می‌کند و به لطف شارژ سریع ۹۰ واتی با سرعت بالایی می‌توانید آن را شارژ کنید.

آنر 90

دیگر گوشی لیست، یکی از بهترین گوشی بازار از برند آنر است. این گوشی از سیستم عامل MagicOS 7.1 استفاده می‌کند که براساس اندروید ۱۳ است. ابعاد گوشی برابر ۱۶۱.۹ در ۷.۸ در ۷۴.۱ میلی متر است و ۱۸۳ گرم وزن دارد. صفحه نمایش از نوع AMOLED و به نوع ۶.۷ اینچ است. این صفحه نمایش رزولوشن ۱۲۰۰ در ۲۶۶۴ پیکسل دارد و می‌تواند ۱.۰۷ میلیارد رنگ را نمایش دهد.

در پشت گوشی دوربین سه‌گانه را داریم که در دو ماژول گرد جداگانه قرار گرفته‌اند. دوربین اصلی یک حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی واید، دوربین دوم یک حسگر ۱۲ مگاپیکسلی اولتراواید و دوربین سوم یک حسگر ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق است. این گوشی ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و ۸ گیگابایت رم دارد. پردازنده اصلی آن اسنپ دراگون ۷ نسل ۱ است که پردازنده‌ای ۸ هسته‌ایست و پردازنده گرافیکی گوشی نیز Adreno 644 است. این گوشی برای کارهای حرفه‌ای عملکرد خیلی خوبی دارد.

ناتینگ فون 2A

گوشی ناتینگ فون ۲ را بالاتر به شما معرفی کردیم، گوشی که بهترین نماینده حال حاضر این شرکت به حساب می‌آید. سازنده انگلیسی پس از ناتینگ فون ۲ نسخه‌ای ارزان‌تر از این گوشی را با پسوند A راهی بازار کرد تا بخش میانی از بازار را هدف قرار دهد و کاربران بیشتری بتوانند آن را خریداری کنند. زبان طراحی این محصول مانند ناتینگ فون ۱ و ۲ است ولی با این تفاوت که چیدمان دوربین‌های از حالت عمودی به حالت افقی درآمده است.

در بخش صفحه نمایش همچنان شاهد پنلی OLED با رزولوشن FHD+ هستیم که از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی نیز پشتیبانی می‌کند ولی دیگر خبری از LTPO بودن نمایشگر نیست که البته در استفاده روزمره تاثیری ایجاد نمی‌کند و برای مصرف کمتر باتری کارایی دارد. این صفحه نمایش جذاب حتی از گستره رنگی ۱ میلیاردی نیز پشتیبانی می‌کند و شما می‌توانید با آن محتوای HDR مشاهده کنید.

اسنپدراگون ۸ پلاس ۱ نسل در ناتینگ فون 2A به مدیاتک دیمنسیتی ۷۲۰۰ پرو تغییر کرده که قدرت کمتری دارد ولی همچنان به خوبی از پس کارهای مختلف برمی‌آید. این چیپست انرژی مورد نیاز خود را یک باتری مرسوم ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی می‌گیرد و خوشبختانه شارژدهی بسیار خوبی را شاهد هستیم. ناگفته نماند که ناتینگ فون 2A از شارژ سریع ۴۵ واتی نیز پشتیبانی می‌کند.

این گوشی دارای دو دوربین فوق عریض و عریض با سنسور ۵۰ مگاپیکسلی است و دوربین سلفی آن سنسوری ۳۲ مگاپیکسلی دارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!